Van dakwerken tot gevelbekleding en het isoleren van uw dak regio Mechelen

Bent u nog op zoek naar een ervaren vakman voor uw dakwerken en isolatiewerken? Bij HDL Dakwerken in Hombeek (Mechelen) bent u aan het juiste adres. Wij zijn actief in de regio van Mechelen(Eppegem, Rumst, Duffel, Zemst en Hofstade) en zijn gespecialiseerd in zowel het plaatsen en isoleren van platte en hellende daken. Contacteer ons voor de mogelijkheden en neem zeker een kijkje naar onze specialiteiten zoals gevelbekleding en het plaatsen van roofing, Veluxramen en dakpannen:

Dakpannen

  • tegelpannen: een pannendak gaat lang mee door de goede waterdichte afwerking
  • kleidakpannen: bestaan uit gebakken klei en zijn zeer vormvast
  • betonpannen: hebben een relatief grote afmeting en zijn goedkoper dan keramische pannen
  • pvc: goedkoop alternatief voor dakgootbekleding; Deeplas is kleurvast, steviger en wordt bevestigd met schroeven

Leien daken

Leien daken zorgen voor een duurzame bescherming. Dit natuurlijk product wordt met de jaren mooier en hoeft bijna geen onderhoud.

  • vezelcementleien: een vlakke lei met rechte boorden, rechthoekig of ruitvormig

Gevelbekleding

Sidings zijn kwaliteitsvolle decoratieve vezelcementstroken die zorgen voor een duurzame bescherming van verschillende soorten gevels. Ze zorgen voor een frisse aanblik, hebben een cederstructuur en zijn verkrijgbaar in een waaier van kleuren.

Zinkwerken en koperwerken

Zink- en koperwerken voor hanggoten en dakgoten in zink, QUARTZ-ZINC, ANTHRA-ZINC en koper. Door een correcte afwerking en sterke lasnaden heeft dit materiaal een lange levensduur.

Roofingwerken

Platte daken geven geen problemen meer. Door afdichting en isolatie zijn het hermetische platformen die veel mogelijkheden bieden bij verbouwingen.Roofing daken zijn ook ideaal voor dakkoepels en als terras of daktuin.

Veluxramen

Wij zijn bovendien ook gespecialiseerd in het plaatsen van Veluxramen.

Isolatiewerken

Bij het isoleren van uw dak maken we ook altijd gebruik van een onderdakfolie, zodat u bij stormschade ruim de tijd heeft om uw dak te laten herstellen, zonder dat water de kans krijgt om door te sijpelen in uw woning. Voor informatie, vragen of een afspraak, kunt u ons contacteren via het contactformulier.

HDL Dakwerken

Uw partner voor gevelbekleding en het isoleren van uw dak in Mechelen